Всички услуги

Вярваме, че качеството е по-важно от количеството извършена работа, за това се стремим да дадем максимума на нашите клиенти.

Дизайн

Имате нужда от иновативна идея и впечатляващ дизайн? Ние ще ви помогнем да визуализирате крайния продукт. Или можете да ни изпратите вашите работни файлове под формата на запитване.

-Задължителни изисквания към файловете за печат с цел по-добро качество “PDF” формат.

Предпечат

Предпечатната подготовка е процес в който се обработва печатното издание преди неговото отпечатване. Осъществяването на предпечатната подготовка изисква познания по полиграфия и умения за работа със специализирани софтуери. С няколко думи процес на събиране в едно текст и графика и извеждане на електронна печатна платформа.

Офсетов печат

Офсетовата печатна технология е най-популярния метод за отпечатване на текст и изображения. Една от основните характеристики е индиректното впръскване. Предназначена е за големи тиражи. Подходящи за офсетов печат продукти: опаковки, менюта, каталози, календари, плакати, флаери, брошури, листовки и др.

Широкоформатен печат

Широкоформатната печатна технология ви позволява печат с по-широка цветова гама от стандартния CMYK. Подходящи за широкоформатен печат са продукти като: фолиа, банери, билбордове, канава, тапети, автомобилно фолио, текстилно фолио и др. с размери до 170 см.

Дигитален печат

Дигиталната печатна технология е решението на вашите нужди за по-малки тиражи. Подходящи за дигитален печат са продукти от хартия като: Визитки, сертификати, грамоти, каталози и др. с размери до 330мм /480 мм.

Печат върху текстил

Сублимационния технологичен печат е подходящ за брандиране на текстил от полиестер или със специално покритие. Подходящи продукти за сублимационен печат са: чаши, пъзели, тениски, торбички и др.

Сублимационен печат

Сублимационния технологичен печат е подходящ за брандиране на текстил от полиестер или със специално покритие. Подходящи продукти за сублимационен печат са: чаши, пъзели, тениски, торбички и др.

Тампонен печат

Тампонния печат е технологоия за отпечатване върху неравни повърхности от пластмаса, метал, дърво и др. Подходящи продукти за тампонен печат са: химикалки, запалки, ключодържатели, комплекти, дамски аксесоари и др.

Довършителни процеси

Поставяне на спирали, поставяне на капси, твърда подвързия, перфорация, дупчене, номериране и др.

Контакти

Свържете се с нас, за да отговорим на всички ваши въпроси и да намерим най-доброто решение за постигане на вашите цели.

Запитване

Направете запитване в случай, че имате въпроси за извършването на всякакъв тип печатарски услуги. Ние ще ви изготвим оферта до 48 часа!